Skip to content

Tercer partit, Sènior Masculí, dissabte 23 d’octubre, Soldatal Club Bàsquet Campdevànol – Escolàpies Figueres. (50-41).

Photo by gdtography on Pexels.com

Revíem a casa l’Escolàpies Figueres, un equip que no ha aconseguit tirar endavant els seus partits anteriors. Semblava que, per trajectòria, era un partit que podíem guanyar amb certa facilitat.

Doncs bé, el joc de l’equip va ser bo, es van aconseguir bones opcions de tir i situacions de superioritat, però en aquesta ocasió l’encert no ens va acompanyar.

Vàrem saber patir i créixer a partir de la defensa, i el marcador a la mitja part il·lustrava que fèiem una bona defensa (sols havíem encaixat 14 punts en els 20 primers minuts), però també posava de relleu que no ens entrava res (sols dúiem 18 punts). La lectura positiva és que, malgrat fallar molt, anàvem per davant en el marcador.

El joc a la pista era nostre, i el ritme també, i malgrat vàrem seguir tancant bé la nostra defensa, l’atac mai ens va funcionar amb prou fluïdesa.

El resultat final va ser fruit de la constància i el treball d’equip, i això és molt bo. Cal felicitar els jugadors, que varen saber créixer a partir de l’esforç, i entre tots van aixecar un partit trabat, que vàrem guanyar amb 9 punts d’avantage.

Un agraïment al públic, que va animar fins l’últim instant. Gràcies!!!

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Les noies de Club Bàsquet Campdevànol (Cadet Femení i Infantil Femení) van anar fins a Llançà a fer un stage de pretemporada.
Jornada 16 del nivell A de la fase final:  Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Jornada 16 del nivell A de la fase final: Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Després d'unes setmanes on no surtien les coses, aquest cap de setmana hem tornat a connectar i durant el partit s'ha vist l'equip que volem ser...

Categories