Skip to content

Soldatal C.B.Campdevànol – Escola Pia Olot – dissabte 6 octubre 2018.

Comença la temporada!!!

El dissabte vam enfrontar-nos a un molt bon equip: l’escola Pia Olot, equip molt complet i amb bones jugadores.
Malgrat la dificultat, vàrem sorprendre amb velocitat i combinacions ràpides que ens van posar per davant en el marcador els 5 primers minuts de partit. El primer quart va acabar molt igualat.
A mida que avançava el partit, la profunditat de banqueta de l’escola Pia Olot va fer que la resistència que oposava el Campdevànol anés minvant. I el final del segon quart va ser clarament dominat per l’Olot.
Després del descans es va entrar en una fase de control del partit. Vàrem aconseguir frenar el ritme i fer jugades més llargues, alhora que no es va concedir cap contraatac al contrincant. En el tercer període la diferència de punts va ser de només un a favor de l’Olot.
En l’últim quart, malgrat que tot semblava decidit, el Campdevànol va treballar per mantenir-se en el partit fins a obligar a l’Escola Pia d’Olot a disposar de les seves millors jugadores al camp, moment en el qual van poder trencar el joc gràcies a una intensitat molt alta en defensa que fregava els límits del reglament i al fet que el nostre equip va arribar just de forces als últims minuts.
El resultat final mostra la desigualtat que va haver-hi en dues fases del partit, però val a dir que l’escola Pia d’Olot va haver de treballar més del que indica el marcador final.
Vull agrair especialment l’actitud del públic! Les grades van estar força plenes, i vàrem sentir l’escalf del seguidors en tot moment. Moltes gràcies!!
Felicito també totes les jugadores del Campdevànol per l’esforç que van fer a la pista i pel bon joc que varen exhibir en certes fases del partit. Cal seguir treballant. Amb la il·lusió que hi posen les nostres jugadores segur que tots ens ho passarem molt bé!

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats