Skip to content

Soldatal C.B.Campdevànol Verd – C.B.Salt, dissabte 15 de desembre 2018

Ens ha tornat a passar !!!

Bé… No ha estat fàcil fer la ressenya d’aquesta setmana.

Sentim molt aquesta derrota pels jugadors, no es mereixien perdre, tot i que hem de dir que no ens han guanyat, si no que em perdut nosaltres de la mateixa manera que varem perdre a la seva pista.

Un altre vegada no hem sabut gestionar el temps de joc quant el nostre avantatge era evident, hem corregut molt, hem treballat molt, però no hem jugat amb cap i aquest és un hamdicap que hem de solventar, tenim equip per guanyar totes les batalles, però ens falta confiança i cap per creure que les podem guanyar, no es fàcil, ho sabem, però treballarem per poder-hi creure.

Els jugadors van quedar ensorrats en caure altre cop i de la mateixa manera que allà, però de tot em d’aprendre, sobretot de les derrotes i desil·lusións, això ens ha de servir per fer-nos més forts, llimar asperesas i posar remei als problemes individuals i d’equip.

En l’entrenament posarem en pràctica altres alternatives per que ens sigui més “fàcil” arribar a l’objectiu.

Quan dèiem que em perdut nosaltres em baso en un 50% en l’estadistica del partit perquè per exemple…. Ens van xiular 24 faltes mentre que a ells 13, això no es dolent, vol dir que varem defensar amb intensitat, però varem fer 2/10 en tirs lliures, seguim en un 20% d’encertats, o sia fallats 8, encara que ells amb un 3/24 (12,5%), 21 de fallats, encara van estar pitjors. Encara varem tenir sort que no les entressin.

Altres apunts a tenir en compte, tots els nostres jugadors van fer punts, ells dels 48 punts, 36 els van fer entre 3 jugadors, de 8 jugadors, per tant la resta només en van fer 6. Què volem dir amb això… Que si som capaços que cada jugador confiï en ell i en l’equip i l’equip en ell serem collonuts, imparables i un equipàs dins i fora de les pistes.

Per això continuarem treballant per aconseguir aquest objectiu d’EQUIP

AMUNT KANDE.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats