Skip to content

Soldatal C.B. Campdevànol – C.E.Onyar, dissabte 2 de febrer 2019.

 

Una victòria més.

Partit disputat al pavelló de Sant de Joan, on les nostres jugadores han fet un molt bon partit tant individualment com en equip.
Fent un bon inici de partit, ràpidament el nostre equip ha agafat avantatge en el marcador, que s’ha mantingut durant tot el matx.
Volem agrair al C.B Onyar que, tot i venir amb 7 jugadores, han volgut disputar tot el partit complet, que ha servit perquè les jugadores segueixin la seva formació en competició.
També volem donar gràcies a l’equip infantil femení, que ens han deixat una jugadora per completar-ne el nostre equip amb 8.
I, com no, tornem a felicitar les nostres noies que, un cop més, han fet un esforç molt gran.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Les noies de Club Bàsquet Campdevànol (Cadet Femení i Infantil Femení) van anar fins a Llançà a fer un stage de pretemporada.
Jornada 16 del nivell A de la fase final:  Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Jornada 16 del nivell A de la fase final: Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Després d'unes setmanes on no surtien les coses, aquest cap de setmana hem tornat a connectar i durant el partit s'ha vist l'equip que volem ser...

Categories