Skip to content

Soldatal C.B. Campdevànol -C.B. Sarrià de Ter – dissabte 1 de desembre 2018.

 

Darrer partit de la Fase de nivell.

Partit disputat al pavelló municipal de Sant Joan de les Abadesses.
Partit molt intens on les nostres jugadores, tot i la derrota, no han donat l’esquena al partit i han competit en tot moment..
Tres quarts on han estat molt imprecises en les passades, han donat l’avantatge necessari al C.B Sarrià per emportar-se la victòria..
Tornem a destacar la intensitat demostrada per les nostres jugadores, on cada dia que passa es veuen més segures dintre de la nova categoria.
Així doncs, acabem la primera fase amb un aprenentatge molt bo, tot esperant la segona fase amb molta il·lusió per seguir creixent a la categoria i com a equip.

Ànims, noies!!!!

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Les noies de Club Bàsquet Campdevànol (Cadet Femení i Infantil Femení) van anar fins a Llançà a fer un stage de pretemporada.
Jornada 16 del nivell A de la fase final:  Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Jornada 16 del nivell A de la fase final: Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Després d'unes setmanes on no surtien les coses, aquest cap de setmana hem tornat a connectar i durant el partit s'ha vist l'equip que volem ser...

Categories