Skip to content

Soldatal C.B.Campdevànol – C.B.Banyoles – dissabte 24 de novembre 2018

Partit molt treballat i amb lliçons ocultes.

El partit d’avui ha estat molt complicat i molt treballat, tant a nivell físic com a nivell de concentració, com ho demostren el 4t període -amb un 2-13-, i el 6è -amb 1-10 en contra-. L’equip ha estat totalment fora del partit, però hem sabut retornar-hi amb molt d’esforç i cap -fent un parcial de 12-2 entre el 7è i el 8è període-, que ens ha permès aconseguir l’objectiu, demostrant, una vegada més, que treballant sempre (normalment) hi ha recompensa.


Però preocupa molt que haguem de patir tant per culpa dels tirs lliures: hem anat a la línia 29 vegades i n’hem encertat 6 (20%), o sia, 23 d’errats. Ells hi han anat 17 i n’han encertat 2 (11%), o sia, 15 d’errats. Està clar que no és que estiguessin més bé que nosaltres, però si hi sumem els 29 i els 17 al resultat final (100% d’encerts), ens donaria un marcador final de 71-58 al nostre favor.

Hem patit i treballat molt, però potser amb un percentatge d’aquest tirs lliures una mica més elevat (un 50%, per exemple: 15 punts en lloc de 6), ho hauríem fet menys, i segur que ens hagués anat bé per jugar amb més continuïtat.

Però bé, cada setmana ens esforcem per aconseguir ser més bon equip i, tot i les dificultats, ho estem aconseguint. Ens queden molts aspectes a millorar, i treballarem el tirs lliures per seguir en el camí que ens hem marcat.

AMUNT KANDE, FELICITATS PER L’ESFORÇ.

 

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats