Skip to content

Soldatal C.B. Campdevànol – C.B. Sant Gregori – dissabte 16 de febrer 2019.

Per poc… així es competeix.

Partit contra el Sant Gregori que vàrem començar inaugurant l’electrònic.

Primer quart igualat, 4-6 final.

El segon temps va seguir amb la mateixa tònica, i l’intercanvi de cistelles ens va permetre veure un partit molt competit al qual s’hi va arribar amb 16-12.

En el tercer temps vam aconseguir desempallegar-nos del Sant Gregori, que ens va permetre viure en una zona de més confort. Zona que ja comencem a merèixer després de viure tant de temps amb pressió i sense respir.

Com ha girat com un mitjó aquest equip! Hi ha fusta, i de la bona!

El partit, però, es va tornar a igualar: 22-23 al final del 3er temps.

Quina intensitat! 24-24…. i seguíem.

Que feu el dissabte al matí? Doncs a divertir-nos amb el Kande….I LOVE THIS GAME !!!!! Es va arribar al descans amb un 27-25 que parla per si mateix.

Arrancada forta del Sant Gregori en el començament de la segona part, que els va permetre anar-se’n fins a un 31-37.

El sisè quart va començar amb el 33-37 amb totes les opcions obertes. L’intercanvi de cistelles ens va portar al 37-41 a falta de les dues darreres parts.

L’emoció, arribant al seu punt més àlgid al final del setè quart, amb un 48-48.

La grada tornava a vibrar amb el seu equip. Ens estan mal acostumant!

Menys de 2 minuts i dos punts per sota… però quina pena: dues cistelles tanquen el partit a favor del Sant Gregori amb un 48-54 final, per poc…

Res a dir, i per sobre de resultats només cal dir una cosa: enhorabona, noies, per fer-nos gaudir! Sou l’exemple que treballant en els entrenaments, els partits cada vegada poden ser més assequibles.

Paraula de basketlover. JG’abi’#22

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Les noies de Club Bàsquet Campdevànol (Cadet Femení i Infantil Femení) van anar fins a Llançà a fer un stage de pretemporada.
Jornada 16 del nivell A de la fase final:  Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Jornada 16 del nivell A de la fase final: Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Després d'unes setmanes on no surtien les coses, aquest cap de setmana hem tornat a connectar i durant el partit s'ha vist l'equip que volem ser...

Categories