Skip to content

Setè partit, Sènior Masculí, dissabte 11 de desembre, AE Begur – Soldatal Club Bàsquet Campdevànol (83-52).

Partit important el que vàrem jugar contra el Begur. Important per dos motius: el primer que ens enfrontàvem a un dels possibles guanyadors de la categoria, és un equip fet de fa anys i que han incorporat a jugadors d’alres poblacions properes que venen de categories superiors, malgrat això arribem a la 10a jornada empatats a resultats. El segon motiu és que un equip en plena cosntrucció i evolució, com és el nostres, creix en enfrontaments com aquest, sigui quin sigui el resultat en surts amb aprenentatges importants, dels jugadora que han d’enfrontar situacions que els exigents i per l’entrenador que pot observar i evidenciar què cal treballar per millorar.
Però bé, centrant-nos en el partit, cal destacar la bona presència sobre la pista i la qualitat de la proposta de joc inicial que vàrem oferir com equip. Tot el 1er quart i part del segon va ser dominat pel Campdevànol, dominat en el ritme i en el marcador. De tal manera que vàrem obligar a l’equip rival a donar-ho tot i buscar el límit del joc. El seu entrenador va posar a jugar els seus jugadors més durs, i va marcar pressió constant a tota la pista, elevant molt l’exigència física (val a dir que ells eren 12 i nosaltes 8). Aquesta pressió, que van executar molt bé, ens va bloquejar i va provocar pèrdues de pilota per part nostra, i contraatacs fàcils per a ells. L’arbritatge va permetre molts contactes, i això a un equip no tant físic, i amb poca canvis, com és el nostre ens perjudica. Quan ells van acusar el desgast físic ja havien agafat una renta de punts insalvable, i malgrat vàrem recuperar el ritme de partit, i vàrem guanyar el tram final, ja no es ca poder remuntar.
Cal Felicitar als jugadors pel nivell mostrat i per forçar a un molt bon equip a haver de treure totes les eines i haver de donar el millor d’ells per doblegar-nos. I també, sobretot, per no haver perdut mai la cara al partit i ser-hi fins als últims instants.
Apuntem: Cal treballar les situacions de pressió i d’alta exigència física, i cal treballar les situacions de desgast mental, en les quals som vulnerables. A veure si a la tornada a casa els tornem la derrota.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats