Skip to content

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra – Soldatal C.B. Campdevànol – dissabte 13 d’octubre 2018.

Res a dir. Seguim en la Fase per definir nivell.

Des de la vessant únicament esportiva, no es pot dir res en absolut. Un equip molt superior que ultrapassa el Soldatal CB Campdevànol en tots els aspectes i ens atura el marcador durant el 7è temps ( 65 -15 ). De fet, serviria la crònica de la setmana passada.

Però hem de tenir clar que aquesta no és la nostra lliga. Ara estem en Fase de nivells i una vegada acabats aquests quatre partits ja quedaran definits els Grups A i B. A partir d’aquell moment tots els equips amb qui ens enfrontarem seran del nivell B, que molt probablement ens permetran jugar partits més competits.

Aquesta temporada ens ha d’ensenyar a competir, a no donar-nos per vençuts i a aprendre, aprendre molt. I en aquest sentit tampoc hi ha res a dir: hi ha lluita i mirem de competir des del primer minut fins l’últim. Estem formant un equip i hauríem de veure-ho des del punt de vista que, per a aquesta formació, tenim la sort de poder competir en una categoria d’edat superior per a la gran majoria de jugadores i que, per tant, ens exigeix el màxim esforç. Seguim treballant, animem-nos i anem amb el cap ben alt. Sabem que estem sembrant el futur immediat.

Som-hi noies! Endavant Kande !!!.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats