Skip to content

Quart partit, Sènior Masculí, diumenge 7 de novembre, CE Palamós Blau – Soldatal Club Bàsquet Campdevànol – (70-54).

Afrontàvem el partit amb moltes baixes. Alguns dels jugadors que teníem a la banqueta no estaven en les millors condicions físiques per jugar.
Malgrat tot hi havia moltes ganes de jugar.


L’ínici va ser nostre: vàrem dominar el marcador els primers 8 minuts, però en els últims minuts del 1r quart vàrem encaixar un parcial de 10 a 0 (degut, en gran part, a l’encert del rival des de més enllà de la línia de triple).


El segon quart va ser més consistent, i poc a poc anàvem retallant les distàncies des d’una bona feina defensiva. A la mitja part hi vàrem arribar 3 punts per sota.


A l’inici del 3r quart el joc seguia el mateix guió, fins a posar-nos a un sol punt, moment en el qual el Palamós va encadenar tres jugades seguides fent-nos un altre parcial de 6 a 0. Ells anaven a ràfegues, i nosaltres no aconseguíem imposar el nostre ritme. Aquesta dinàmica es va anar accentuant a mida que les nostres forces anaven minvant (la manca de banqueta i la duresa del joc del Palamós ens va condicionar molt).


El darrer quart va ser un intercanvi de cops en el qual va sortir guanyant l’equip amb més jugadors disponibles.


Ens hem de quedar amb el fet que, mentre les forces van ser igualades podíem controlar el partit i, fins i tot, guanyar-lo.
Aquest serà un partit del qual en traurem bones lliçons de cara al futur.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats