Skip to content

Notícies

Partidàs de les MiniKandes al pavelló Mercè Guix! Les nostres minis han guanyat tots els quarts, excepte el primer, amb un resultat final de partit de 74 a 22, tancant marcador.
Partit disputat a Sant Joan de les Abadesses contra CCE Montessori Palau. Tot i la derrota molt bon partit de les nostres jugadores.
Encontre molt disputat entre els dos equips, primers quarts on l'igualtat i alternança al marcador van predominar, fins que al final del segon quart i començament del tercer quart, el major encert a cistella de l'equip local els va fer agafar una avantatge al marcador que semblava definitiva...
Victòria de les MiniKandes al nostre terreny de joc. Els tres primers quarts, tot i guanyar-los hem sortit adormides però poc a poc hem guanyat intensitat i hem jugat com sabem.
Des del Club Bàsquet Campdevànol, donem el nostre total suport per erradicar les violències masclistes i consensuem el Manifest Institucional en el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, de sensibilització, per tal d’avançar en el seu abordatge. És un manifest per commemorar i visibilitzar aquesta data i tot allò que representa.
Setè partit de la temporada jugat a Sant Joan contra l'Escolapies Figueres. Partit contra uns dels equips més forts d'aquest any, equip molt intens i físic.
Víctoria de les "Minikandes" en un partit amb molta desigualtat de nivell.
Sisè partit de la temporada del Cadet Femení jugat a Vedruna Girona. Partit molt igualat que es decideix per una cistella als últims segons del Vedruna Girona.
Víctoria de les "Minikandes" a la pista del Salt després d'una hora d'espera.