Skip to content

L’Escoleta del Soldatal C.B.campdevànol.

L’Escoleta ja treballa amb intensitat.

Des del Club volem potenciar aquesta categoria perquè és el futur de l’entitat, donant la màxima importància a formar persones prioritzant valors com l’esportivitat, el respecte, el fair play i la companyonia, tot aprenent i gaudint d’un esport com és el nostre: el bàsquet.

És d’una importància cabdal pel Club l’esforç i el treball fets amb els nostres petits durant aquest període formatiu, perquè dels seus resultats se’n projectarà la imatge del Club a les categories superiors futures. Alguns d’aquests nens i nenes continuaran al Club i el seu comportament i actitud seran la nostra imatge a les pistes d’arreu de Catalunya. Altres probablement s’ho deixaran i acabaran fent alguna altra activitat esportiva o de qualsevol altre àmbit, però sempre els acompanyaran els valors inculcats en aquesta etapa formativa d’escoleta.

Per formar part de la nostra escoleta, només cal tenir ganes de divertir-se jugant a bàsquet, amb el mínim compromís necessari per tal de no perjudicar la resta de companys.

Som-hi, petits!!! Endavant, Escoleta !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats