Skip to content

Soldatal C.B. Campdevànol – C.B. Llagostera, dissabte 2 de febrer 2019.

Remuntant posicions a la classificació.

Aquest partit l’enfrontàvem amb la possibilitat de remuntar posicions a la classificació, les nostres rivals estàven just per sobre nostre.

L’altre repte era superar les baixes anotacions que haviem fet en els partits anteriors. Felicitem a les jugadores, ja que tots dos reptes es van assolir.
L’equip va exhibitr un gran nivell de joc en el primer quart. Defensa quasi impecable, contraatacs ben conduits i ben finalitzats, i bon control del joc amb atac estàtic. El resultat parla per si sol 24 a 9 a favor nostre.
L’exigència física era alta i, a partir de la meitat del segon quart, es va començar a notar la manca d’oxígen a les cames. Això es va compensar amb atacs més treballats i joc més col·lectiu.
Després del descans l’equip no va abaixar el llistó, la velocitat de pilota era alta, i es creaven bones alternatives d’anotació.

L’equip contrari sols va trobar la manera d’anotar a través de triples, apartat en el qual van tenir un bon percentatge, i això va fer que el seu marcador s’enfilés fins a 45 punts al final del partit.

Malgrat això, vàrem guanyar tots els quarts, i amb un joc compacte el nostre marcador va arribar als 70 punts.
Molt bon treball colectiu, que creix a cada partit que fem.

I la millor recompensa va ser el suport de l’afició, …moltes gràcies a tots els que ens vàreu animar.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats