Skip to content

Jornada 22 Cassanenc – C.B Campdevanol (86-44).

18/05/2019

Partit contra un equip que estava a la nostra alçada a la classificació, el Cassanenc. A nivell tècnic hi havia possibilitats de lluitar-lo.
Malgrat això la situació no va ser la millor. Ja el dia anteriror vàrem tenir un entrenament molt mermat d’efectius, i el mateix dia del partit el gruix de l’equip va arribar sense temps de poder escalfar. Tot això sumat provoca una manca de concentració, difícil de superar un cop sona el xiulet, i que condiciona el joc des del salt inicial.
A més a més, de les set jugadores, dues no estàven al 100% físicament. Faig aquesta introducció per situar, i no per excusar, els motius que expliquen el desenvolupament del partit.
Parlo amb nom meu, i de tot l’equip, quan demano disculpes per la imatge que vàrem oferir. No és digne del club que representem, però el que per mi és més important és que, no és digne de nosaltres. Mai fins ara havíem regalat un partit, sempre els havíem lluitat, sempre havíem oposat resisitència. De fet, no fa tant, vàrem guanyar clarament a les quartes classificades.
Podem esgrimir l’argument que el Cassanenc ha progressat molt com equip, sí és cert, però nosaltres hem incorporat conceptes nous al joc, que quan es posen amb pràctica ens fan crear jugades de qualitat. Cal ser-ne conscients i que totes hi creguin, falta un pas, sols un pas, per pujar el nivell col·lectiu de joc, hem fet camí, cal aconseguir plasmar-lo, i això requereix voluntat i esforç.
Aquest partit ens ha de servir de lliçó, de lliçó amarga per a tothom, de lliçó d’allò que no podem permetre que ens passi mai més. A vegades les coses no s’aprenen fins que et passen. N’assumeixo tota la responsabilitat, em pertoca com entrenador.
Ens resta un partit per acabar la temporada, i se que ens esforçarem per oferir una imatge totalment diferent. Confio en aquest equip, en les persones que el formen, i se el talent que té cadascuna, sols manca que elles també creguin amb les seves qualitats i possibilitats.
Seguim!

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats