Skip to content

Jornada 21 C.B campdevanol – Tordera (52-84)

11/05/2019

Enfrontament amb les segones classificades de la lliga, repte important. Aquest equip té molt potencial a l’interiror amb una pivot de molt alta, amb cos i bons fonaments de bàsquet, però també té armes a l’exterior amb bones llençadores i una jugadora que trenca molt bé la defensa cap a dins.
Tot i això, com a molts partits d’aquest any, els primers minuts van ser nostres, i a més a més podem dir que amb certa autoritat. Disputant rebots difícils i atacant amb criteir i convicció.
Ara bé, a mida que passaven els minuts el marcador va anar decantant-se a favor del Tordera.
El llençament des de la línia de triple va ser una arma que van utilitzar quasi tot el partit, comptaven amb el fet que, si no entrava, quasi segur que el rebot seria per la seva jugadora i podria encistellar des de sota (així va ser).
El nostre atac va anar perdent fluidesa, però tot i això vàrem fer una anotació que en altres partits ens hagués donat la victòria. En aquesta ocasió la nostra dedensa no va poder parar l’equip rival amb prou solvència, i ja entrats a l’últim quart van poder distanciar-de en el marcador.
Malgrat tot, hi van haver algunes jugades de mèrit, cal fer-ne més per poder guanyar.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats