Skip to content

Jornada 10, dissabte 11 de desembre de 2021, Sènior Femení, CB Vall d’en Bas A – Soldatal Club Bàsquet Campdevànol (95-20)

Si hi ha un equip que destaca pel joc en aquesta fase aquest és el de la Vall d’En Bas. És un equip construit per pujar de categoria, no tant sols amb imcorporacions de jugadores importants, si no també amb persones molt preparades a nivell d’Staff tècnic.
El Campdevànol anàvem al seu camp a plantar cara tant com puguéssim, però la meitat de l’equip estava passant per un procés s’encostipat que ens deixava mermades físicament.
Malgrat tot això l’inici del partit va ser bo, es van plantejar bones accions en atac, i la defensa oferia resistència a un equip amb un gran potencial ofensiu.
Un partit contra un equip bo sempre és molt exigent físicament, i com hem comentat no estàvem al 100%, així doncs a partir d’un cert moment va ser molt difícil desplegar el nostre joc, i aturar el seu potencial. El guió va ser el previst, però la diferència final va ser més gran del que hauria d’haver estat. Tot el que hem comentat va crear una situació que ofegava les nostres opcions.
A nivell de joc col·lectiu s’estan incorporant noves eines, falta poder treballar-ho bé quan tinguem totes les jugadores al 100%

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats