Equip format per les jugadores que l’any passat formaven part del Mini Femení Blanc que la temporada passada varen quedar campiones del seu nivell – C – de Girona. En el cos tècnic segueix com a entrenador en Jesús Morales que estrena ajudants amb en Xevi Surinyach i en Marcel Segura. Els hi donem la benvinguda al Cos tècnic del Club.

Aquesta temporada estaran en el nivell B, per buscar més reptes i anar millorant amb habilitats i competitivitat. Un equip més del Club que accepta el repte de un nivell més alt. Aquest es el camí desitjat per a tots els equips més joves del Club. Començaran el dia 1 d’octubre i jugaran fins el dia 4 de febrer de 2023 la fase prèvia i jugaran la 1a.fase del dia 25 de febrer al 20 de maig de 2023. Esperem que repeteixin la classificació de l’any passat i puguin participar en el Torneig Transfronterer que es celebrarà els dies 17 i 18 de juny a Girona.
Jugaran en el grup 1 del Campionat territorial Pre-Infantil Femení nivell B de la Representació Territorial Gironina de la Federació Catalana de Basquetbol.

Dades de l'equip

Categoria

C.T. PRE-INFANTIL FEM.

Terreny de joc habitual

PAVELLÓ MERCE GUIX DE CAMPDEVANOL
Ctra. N-260 Km 121
17530, Campdevànol (Girona)

Dia de joc habitual

Dissabte

Hora de joc habitual

10.30 h

Colors primera equipació

Samarreta: VERDA
Pantaló: VERD

Colors segona equipació

Samarreta: BLANCA
Pantaló: VERD

Responsable de club

RAMON RAVES CLUSELLS
T. 689 214 221
info@clubbasquetcampdevanol.cat

C.T PRE-INFANTIL FEMENÍ NIVELL B FASE PRÈVIA-GRUPS 01:

Notícies relacionadas