Skip to content

C.B. Verges – Soldatal C.B. Campdevànol, dissabte 15 de desembre 2018

 

Després d’un començament certament negatiu pel que fa als llançaments a cistella, i zero punts en els dos primers temps, en el tercer i quart sembla que ens hem posat les piles amb dos parcials ajustats i mantenint les diferències: inclús guanyant el quart parcial, hem arribat a la mitja part amb un 35 – 15 en contra.

Difícil tasca, però ja tornàvem a tenir com a objectiu que no ens aturessin marcador i anar reduint diferències.

Malgrat el marcador, el nostre joc no estava essent dolent a nivell global, però errades excessives tant en el tir com en la recepció d’algunes passades -teòricament fàcils-, donaven massa facilitats al Verges.

La segona part ha començat amb un intercanvi de cistelles fins el 43 – 19 del final del 5è temps, diferència de 24 punts que ens permetia seguir lluitant no solament per evitar l’aturada de l’electrònic, sinó fins i tot per poder entrar a dins del partit.

Al final del 6è temps la diferència es mantenia en els 24 punts. i tots maleíem els dos primers temps, que són els que han marcat sens dubte aquest partit.

Vam començar el darrer quart 30 punts per sota i amb l’objectiu de no aturar el marcador ja complert.

Havíem de lluitar fins al final i intentar acabar el millor possible, i després d’un darrer intercanvi de cistelles, s’arribava al 67-37 final.

Seguim treballant, seguim lluitant, però sobretot, mantinguem la il·lusió.

Paraula de basketlover.

 

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats