Skip to content

Soldatal C.B.Campdevànol – CCE Montessori-Palau, dissabte 17 de novembre 2018

De menys a més.

Primer partit de la segona fase, de la qual, sincerament, hem d’esperar molt més del què hem vist avui. Perquè sí, perquè aquest equip és molt més que el que avui ha demostrat.

Inici, com el dia….. gris, gris, gris…. Les noies del Soldatal C.B. Campdevànol han sortit una mica adormides, sense saber ben bé que el partit ja havia començat, i això ha fet que el marcador reflectís un 0-18 al final del primer temps, i que anéssim a remolc tot el partit.

Al segon quart tot semblava canviar, i l’hem acabat amb un 5-5 esperançador…

A la mitja part, final del 4t temps, hem arribat amb un 7-36 que ens permetia seguir lluitant per evitar l’aturada del marcador contra un equip molt superior al nostre. A falta del darrer temps la diferència de 43 punts (16-59) encara ens permetia seguir lluitant per evitar l’aturada.

Finalment, hem sabut aguantar en un partit que se’ns havia posat molt malament de bon començament. Resultat final: 23-64.

Podríem dir que ens ha sobrat el primer quart. La resta de partit, tot i anar sempre per darrere, com a mínim l’hem competit, i cap parcial ha estat tan desproporcionat com el 0-18 inicial.

Seguim treballant, seguim creixent.

Paraula de basquetlover!!!

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats