Skip to content

Cinquè partit, Sènior Masculí, dissabte 20 de novembre, CB Palausacosta Salt – Soldatal Club Bàsquet Campdevànol – (50-68).

Desplaçament a Salt, un equip que juga pel seu pivot, un jugador molt alt que domina tot el joc interior. La clau era desactivar-lo quan ataqués i saber evitar-lo en atac.


L’equip va entrar a pista molt concentrat, però una mica faltat de ritme. A la meitat del primer quart el resultat era d’empat a 8 punts.
Jugar a dins ens era molt difícil, i vàrem anar sumant punts des de més enllà de 6,75, al final del 1er quart havíem fet 12 punts des de la línia de triple, i gràcies a això vàrem aconseguir obrir la defensa.
Malgrat anotar ja més punts des de la pintura, seguien sent imprescindibles les cistelles de tres, i així ho demostra el fet que al final del partit en vàrem sumar un total d’onze (33 punts!).


Cal destacar la gran feina defensiva del nostre pivot, en Karim, que ho va donar tot per aturat un jugador que li treia un pam i uns quants “quilos”, però també la gran atenció a les ajudes de la resta de l’equip.
Va ser aquest caràcter lluitador i la feina conjunta que ens van fer volar en el tercer quart, per acabar-lo amb un avantatge màxim de 24 punts.


Calia saber acabar el partit, el rival tenia molt ofici i va seguir collant-nos fins al final amb tot el que tenia, sabia i podia. La mostra de la lluita que hi va haver és que vàrem acabar amb dos homes eliminats per cinc faltes, i que a l’últim quart no ens van permetre jugar pujant molt el “to anímic” del partit.
Tot i això vàrem poder mantenir la concentració i acabar el partit amb una victòria treballada, merescuda i que ens ajudarà a agafar confiança i seguir creixent!

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats