Skip to content

CCE Montesori-Palau – Soldatal C.B.Campdevànol – dissabte 9 de març 2019

Rival de molt nivell.

Partit difícil, el d’avui, pel nivell del rival. La lluita i la concentració ens han d’ajudar a sortir amb el cap ben alt i amb el resultat més digne possible.

Inici dur de partit, que ens porta al final del 2on temps amb un 14-1 difícil d’assimilar pel joc i esforç demostrat…però no passa res, aquesta no és la nostra lliga. Hem de seguir jugant com ho sabem fer i no buscar objectius de resultat.

Molt bé, noies, com les formiguetes venim al darrere, 24-8 al final del 3er temps.

Aquestes noies estan creixent també a nivell mental, i aquests partits són els que serveixen per a aquesta faceta del joc, també necessària per competir.

Piano piano arribem a la mitja part amb un més que digne 28-10.

No estar fora de partit en aquest moment és degut al fet que les nostres noies no s’ensorren mentalment com abans, saben el seu rol en aquest partit, l’assimilen i és el que jugaran….molt bé, Campiones !!!!!

35-14 acabat el 5è temps…. som dures de rossegar, oi Montesori?. I 42-18 a falta dels darrers 2 períodes….

Cal dir que també ens ha pogut la por de jugar contra les segones, i que ens ha fet por tirar en situacions favorables…

Com deia aquell, el “miedo escénico”, la situació…. però tenim camí per recórrer i ens estem fent com equip.

Arribem a l’últim temps amb un 48-22 que jo trobo més que digne, no deixant de reconèixer que ens ha sobrat prudència i por.

56-26, final d’un partit que segur que ens servirà més a nosaltres que al Montesori.

M’agrada saber que esteu decebudes, perquè és com heu de sortir: decebudes, però orgulloses….paraula de Basketlover JG’abi’#22.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Stage de pretemporada 2021-2022 del Cadet Femení i l’Infantil Femení a Llançà

Les noies de Club Bàsquet Campdevànol (Cadet Femení i Infantil Femení) van anar fins a Llançà a fer un stage de pretemporada.
Jornada 16 del nivell A de la fase final:  Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Jornada 16 del nivell A de la fase final: Infantil Femení Soldatal Club Bàsquet Campdevànol - UE Cellera d'Amer Les Planes Hipra: 64-28

Després d'unes setmanes on no surtien les coses, aquest cap de setmana hem tornat a connectar i durant el partit s'ha vist l'equip que volem ser...

Categories