Skip to content

Benvinguts DE NOU a la pàgina web del Club Bàsquet Campdevànol

Després de dues temporades on per diversos motius no hem pogut fer l’actualització d’aquesta pàgina Web, tornem a reiniciar la seva activitat per poder gaudir-ne la propera Temporada 2021-2022.

La informació del cap de setmana dels equips i l’apartat Esdeveniments, s’actualitzarà setmanalment.

En la propera Assemblea de Socis un explicarem com ha anat aquesta experiència i els reptes de futur de la pàgina web. Per descomptat ho aprofitarem per rebre les vostres critiques i propostes per fer-la millor i més operativa.

A l’apartat Equips/Actualitat dels equips podeu veure les pàgines amb fotografies i comentaris actualitzats dels partits del cap de setmana anterior, i en algun cas també d’algun entrenament. Si ho recordeu molts diumenges a la nit hi havia pàgines actualitzades, gràcies als col·laboradors que tenim en cadascun dels equips. Es el que tornarem a intentar fer aquest propera Temporada.

També intentarem canviar l’aspecte de la pàgina per fer-la més àgil i intuïtiva. Estem en contacte amb dues persones vinculades al Club que ens ajudaran en aquesta nova etapa.

DURANT AQUESTES DUES DARRERES TEMPORADES, LA PANDÈMIA DEL COVID-19, NO ENS HA PERMÈS COMPLETAR LES COMPETICIONS TAL COM ESTÀVEN PREVISTES INICIALMENT I NO ENS HA PERMÈS OBTENIR ELS INGRESSOS HABITUALS. MALGRAT AIXÒ I LES DIFICULTATS QUE MOLTES EMPRESES PRIVADES HAN SOFERT, VOLEM AGRAIR AL NOSTRE PATROCINADOR SOLDATAL, SL. QUE HAGI SEGUIT AL NOSTRE COSTAT I ENS HAGI PERMÈS TANCAR ELS EXERCICIS AMB MÍNIMES PÈRDUES.

US ADJUNTEM FOTOGRAFIA DEL MOMENT DE LA SIGNATURA DEL CONVENI DE PATROCINI A LES OFICINES DE SOLDATAL SL, A L’OCTUBRE DE L’ANY 2018. MOLTES MERCÈS PER LA VOSTRA AJUDA.

WhatsApp Image 2018-10-08 at 09.47.20
image002

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats