Skip to content

Soldatal C.B.Campdevànol – B.C.Fontajau – In2in, dissabte 1 de desembre 2018

Amb el cap ben alt!!!

Avui, a casa, contra el Fontajau, tercer partit de la fase 2.

Després de l’eufòria de la setmana passada, la motivació extra, si cal, s’ha notat en el primer temps, en què hem sortit súper endollats, malgrat acabar amb un parcial de 2 -7.

El 5-19 al final del segon parcial, feia preveure l’escapada en el marcador del Fontajau, equip, d’altra banda, superior al nostre i, tot i la lluita, el 6-29 del final del tercer temps començava a ser definitiu.

Però calia seguir lluitant, i així ha estat: el 16-38 del 4t temps ens donava el parcial 10-9…..

El partit continuava molt entretingut, perquè estàvem competint i mereixíem alguna cosa més.

Com sempre, l’encert en el tir no estava essent el nostre fort, així com el rebot, sobretot defensiu. Hem donat massa segones opcions, i hem de seguir treballant aquest aspecte.

La segona part començava 22 punts per sota, i això potser ens ha fet desconnectar una mica durant aquest 5è temps, i el parcial altra vegada a favor del Fontajau ens duia a un 19-52 que, als més pessimistes, ja els feia pensar en una aturada del marcador.

Recta final. El cansament i el poc encert van anar distanciant el Fontajau, que amb un parcial de 0-13, es posava al 7è temps amb 46 punts a favor, i amb la pressió que exercien a la nostra sortida de pilota era evident que anaven per aturar-nos el marcador…

Finalment, amb el 19-69, el marcador queda aturat cap a finals del 7è temps…

No ens hem de desanimar, perquè malgrat els resultats, estem jugant bé i amb intensitat, i cal recordar que som un equip en formació i partits com aquest, en què probablement mereixíem més, però acabem amb el marcador aturat, són els que ens donaran el rodatge necessari per aconseguir ser un bon equip.

Paraula de bàsquetlover.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats