Skip to content

U.E.Cellera Amer Hipra – Soldatal C.B.Campdevànol, dissabte 19 de gener de 2019

Ara només ens falta anotar més.

Aquest partit és la mostra del camí que encara hem de recórrer. Hem de resoldre la manca d’anotació. I no estem lluny d’aconseguir-ho. Tot i que haver anotat 39 punts no ens ho indiqui. El marcador va ser baix per part dels dos equips (47 – 39).

Tot es pot millorar, però tenim una bona defensa.
L’esperit de l’equip és molt bo, i no som un equip fàcil de batre. I aquest partit en va ser una mostra. Malgrat que no fem gaires punts, costa molt guanyar-nos, i això ja ho han patit el primer i segon classificats de la nostra lliga.

A pocs instants del final el marcador reflectia un sol punt de diferència, i aleshores va aparèixer una jugadora de l’equip rival que va tenir l’encert d’encistellar tres triples consecutius. Vàrem perdre de vuit punts, això ens mostra que aquells tres triples finals van decantar el partit en l’últim suspir.
Vull destacar el saber estar de les jugadores en una competició, nova per a la majoria, i en la qual hi ha més guerra psicològica, dins i fora de la pista, del que pot semblar. No és senzill mantenir la tranquil·litat.
Els esforços que estem fent per competir cada partit donaran el seu fruit, sols cal paciència i il·lusió, i d’això últim aquest equip en va sobrat.

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats