Skip to content

Soldatal C.B Campdevànol – Bàsquet Vall del Terri, dissabte 12 de gener de 2019

Bon partit, comencem a ser un equip.

Primer partit de l’any, tornada a la competició després de les vacances de Nadal.
Però abans de començar el partit l’equip va decidir fer-se una foto per donar suport a la campanya Fem_EU, que demana una mirada feminista a les institucions europees, i reivindica la defensa dels Drets Humans de les Dones i la igualtat de gènere. Gest que va compartir l’equip de la Vall del Terri.

Un cop feta la foto, xiulet inicial i comença el partit. Sabíem que aquest seria el partit més senzill dels que hem jugat, i així va ser. Ja coneixíem aquest equip de la fase anterior. Malgrat tot, tres triples, de la seva millor jugadora, van fer que l’inici de partit fos igualat.
Poc a poc vàrem anar imposant el ritme de partit que ens convenia, i això va fer que el marcador cada cop ens fos més favorable. Arribàvem al descans amb una bona mitja anotadora i amb bones sensacions.
La represa va servir per posar amb pràctica nous recursos, tant d’atac com de defensa. Tant el ritme com el marcador van ser nostres, i això va fer que visquésim una segona part tranquila, en la qual van entrar a la pista les dues germanes Carreras, la Laia i la Berta. Ho destaco perquè estem molt contents de recuperar a la Laia després de mesos de recuperació (tot i que encara no està al 100%), i perquè la Berta un cop més va venir del Cadet per ajudar-nos.

En resum, un bon partit per agafar confiança de cara als propers compromisos, i comprovar que podem fer coses noves a la pista. Bona feina de les jugadores.
No podem acabar la crònica sense agrair la presència del públic, esperem que gaudísin del partit. Gràcies pel suport.

 

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats