Skip to content

A.E. Fornells – Soldatal C.B.Campdevanol, dissabte 16 de desembre 2018

No es fàcil guanyar-nos.

Partit contra les primeres classificades de la lliga, el CB Fornells, que duia 4 partits guanyats de quatre jugats. En aquests quatre partits duien una mitjana anotadora de quasi 73 punts, i 34,5 de rebuts. Per tant, ens enfrontàvem a un bon repte.
Els compassos inicials no van tenir un dominador clar, vàrem aconseguir imposar el nostre ritme, i això ens va ajudar a conservar el físic (havíem de fer-ho perquè encara arrosseguem tres baixes).

El marcador el vàrem trencar nosaltres, després d’uns quants atacs fallats per part d’ambdós equips. Això va fer que l’entrenador rival mogués la banqueta per buscar solucions.

A l’empenta que elles van imprimir vàrem respondre amb canvis constants, per donar aire a les que sortien del camp, i fent una proposta de joc amb possessions llargues, que ens permetia seguir el ritme de partit.
Al descans hi vàrem arribar amb quatre punts de diferència en el marcador, estàvem aconseguint parar l’atac del millor equip de la lliga.
A la represa l’AE.Fornells va sortir a matar el partit, van augmentar el grau de duresa i d’intensitat, però amb esforç i l’experiència que ja comencem a tenir, vàrem aturar aquella dinàmica.
El tram final va tornar a tenir un punt d’emoció quan la jugadora del cadet, la Berta Carreras -que va venir a ajudar-nos un alte cop-, va encistellar un triple posant-nos a set punts de distància quan quedaven dos minuts i mig de partit.
Finalment el resultat va ser 51 a 41. Van ser 10 punts els que ens van faltar, però vàrem aconseguir que les jugadores del CB Fornells no anotessin la seva mitjana de punts, i van rebre més punts dels que reben normalment.
En línies generals estem quallant uns partits sòlids, i no regalem res als equips rivals. Si millorem el nostre encert, reduirem el nombre de pilotes perdudes i aconseguirem interioritzar alguns mecanismes que estem treballant, sortirà el talent de les nostres jugadores i començarem a recollir millors resultats!

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats