Skip to content

Ceset – Soldatal C.B.Campdevànol, 24 de novembre de 2018.

Tornem a començar.

Després d’un mes sense partits ens va tocar, per fi, començar la lliga regular. La inactivitat fa perdre el ritme de partit, i això se’ns va notar en els compassos inicials. El primer quart es va acabar amb una diferència de 10 punts a favor del CESET, provocada, sobretot, pel “fred” que dúiem a dins.
En el segon i tercer períodes va canviar el panorama: el joc va ser nostre. Vàrem tancar molt bé darrere i dominàvem les transicions ofensives. Es va aconseguir trencar la pressió amb un bon joc d’equip. En aquest tram de partit sols podem lamentar un aspecte, però que va ser determinant: l’encert. La manca d’encert en aquests compassos ens va condemnar a un últim quart molt ajustat, doncs a 5 minuts del final guanyàvem d’un punt.
A partir d’aquí, dos factors molt importants van incidir en el nostre joc. El primer va ser el cansament (encara arrosseguem quatre lesionades, no tenim profunditat de banqueta i això ens obliga a esprémer físicament les que poden jugar). Hem d’agrair, en aquest aspecte, que la jugadora del cadet Berta Carreras, un cop més, va venir a ajudar-nos. El segon factor va ser l’acumulació de faltes, que va acabar amb tres jugadores nostres expulsades. Això ens va afectar a nivell físic i també mental.
A dos segons pel final del partit, un triple nostre, que es va estavellar a l’anella, ens hauria dut a la pròrroga. No va ser així, i es va perdre el partit per tres punts.
En resum, vàrem crear joc i ocasions, amb jugades on la pilota va circular bé, i hi va haver una bona comunicació entre les jugadores. Però ens falta millorar l’encert (l’entrenador n’ha pres nota, a veure si sap trobar la tecla adequada).

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats