Skip to content

Soladatal C.B.Campdevànol – Amer Hipra La Cellera, dissabte 12 de gener 2019

Primers fruits de la collita.

El partir va començar amb molta intensitat, com fèia temps que no era així, el 4 – 6 de parcial diu molt en aquest sentit. Presió de l’oponent a tota la pista, però amb concentració i bones ajudes es va poder pujar la pilota bé.

El segon temps va seguir en la mateixa línia, fins a arribar a capgirar el marcador i acabar amb un parcial de 12-8, i de un de 17 -12 al final del tercer.

Estàvem veient el millor i més intens partit del Kande del que portem de temporada. Bones ajudes, bona pressió, concentració en les passades i atenció al rebot.

Mitja part i poquet a poquet la diferència a favor del kande va arribar als 13 punts , 26-13.

El partit pintava molt i molt bé, però calia rematar la feina.

A la segona part va semblar que l’intensitat baixava una mica, de fet es va començar a notar el cansament, però les errades en el tir de l’Amer, no els hi va permetre acabar d’acostar-se, donant-nos temps a reaccionar. Parcial a 28-19 i a pel 6è temps amb aventatge considerable.

30-23 i faltaven només 2 temps… s’havia de creure, creure i creure perquè el Kande s’ho estava treballant i mereixent.

Però, es veià a venir, s’hauria de patir, i durant el  7è temps la cosa s’igualaria fins a tal punt que es va acabar amb un ajustadíssim 31-31 …. en fi, començava un partit nou, però de 5 minuts i esperant que aquesta remuntada en contra no els passés factura a nivell anímic.

Per començar un primer puntet per a l’esperança. L’equip semblava que altra vegada estava dins del partit, altra vegada concentrades i treballadores malgrat el cansament, 34-31 a falta de 3 minuts, tot era possible.

La grada vibrava com mai i les noies ho notaven.

Al final, victòria valuosa en un partit de olé, 41-33… força Kande!!!

Paraula de basketlover JG’abi’#22.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix-lo a xarxes

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Deixa el teu comentari

Artícles relacionats